Senatorul USR Arad, Adrian Wiener, aruncă minciuni pe piață, în speranța că partidul va fi disociat de instigatorul Ioan Năsui!

Senatorul USR Arad, Adrian Wiener, aruncă pe piață o „gogoașă” în speranța că formațiunea pe care o reprezintă își va spăla imaginea după scandalul legat de unul dintre foștii lideri ai USR Vladimirescu, Ioan Năsui. Acesta a ieșit public și a instigat la atacarea sediilor PSD și la incendierea jandarmilor!

Scandalul a luat proporții, iar imaginea USR a fost șifonată. Pentru a reduce la minim importanța lui Ioan Năsui, senatorul Wiener afirmă că acesta a fost un simplu membru al USR.  

„... înțelege te rog că acest om nu are nicio legătură cu USR. A fost membru pentru câteva luni, nu președinte; nu a venit la nicio ședință a USR. Niciuna din acțiunile lui nu a fost determinată în niciun fel de USR și nicio decizie a USR (în afară de cea de excludere a lui) nu a fost influențată de el. E cam răutăcios să-l caracterizezi “ca fost președinte USR””, e vrăjeala pe care senatorul Wiener o aruncă pe piață, printr-o postare pe Facebook.

În rândurile de mai jos vă prezentăm comunicatul de presă transmis tuturor publicațiilor din Arad, în data de 24 februarie 2018, de USR Arad. Alături de acesta, presa a primit și câteva fotografii in care apar liderii USR Arad și Adrian Năsui, fotografie pe care am folosit-o în deschiderea materialului.

Se vede alb pe negru, chiar din prima frază, că Ioan Năsui a fost cel care a coordonat grupul de inițiativă pentru formarea USR în cea mai mare comună din județul Arad, Vladimirescu. Adică a fost cel care a convins mai mulți localnici să se alăture acestui partid.

Mai apoi, în același comunicat se spune că Ioan Năsui a fost ales președinte al USR Vladimirescu. Ieri, după ce publicația noastră a scris despre instigările lui Ioan Năsui, am fost contactați telefonic de Vlad Botoș, președintele filialei arădene a USR. Acesta a afirmat că în comunicatul de presă din 24 februarie s-a strecurat o greșeală și că Ioan Năsui nu a fost președinte, ci vicepreședinte. Deci îl contrazice pe senator!

Chiar și așa, afirmația senatorului Wiener cum că Ioan Năsui a fost doar membru, nu stă în picioare! E o minciună cu craci scurți!

Adauga comentariu