Senatorul Adrian Wiener susţine că a dat „like” postării cu EXTERMINAREA, deşi nu a citit tot textul de pe Facebook

Senatorul arădean Adrian Wiener (USR) susţine că nu a citit întreaga postare în urma căreia a fost serios luat la rost de internauţi (vezi aici: Senatorul arădean Adrian Wiener (USR) este de acord cu EXTERMINAREA oamenilor care se împotrivesc vaccinării!!!).

Wiener ne-a contactat telefonic la câteva ore după apariţia materialului publicat de Ziar de Arad şi spune că a citit „pe diagonală” postarea respectivă. Acesta afirmă cu nu este de acord cu vreo formă de exterminare... Deci nici cu cea căreia i-a dat „like”!

„Nu citisem partea cu exterminarea. Evident, am sustinut o viata intreaga dreptul la opinie si am denuntat orice e legat de violenta sau constrangeri. Urmariti-mi va rog luarile de pozitie pentru a ca convinge. Nici vorba sa sustin in vreun fel vreo forma de exterminare sau limitare a cuiva. Eram în maşină şi am citit în diagonală postarea, de fapt, primele rânduri - nu toată postarea”, ne-a spus Adrian Wiener.

În urma materialului publicat de Ziar de Arad, sute de arădeni s-au arătat revoltaţi de poziţia medicului arădean, de altfel unul respectat şi apreciat.

Faptul că postarea cu pricina a fost ştearsă de pe Facebook a alimentat şi mai mult suspiciunile că ceva “pute”, pe bună dreptate de altfel. Autorul acesteia, Doru Saur, a afirmat – printr-o altă postare pe Facebook – că el a fost cel care a şters-o.

Adauga comentariu