Şeful Penitenciarului Arad este directorul general al ANP. A câştigat şi după contestaţie!

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare anunţă că începând de la mijlocul acestei luni, ANP va avea un nou director general. Este vorba despre Dan Halchin. A fost un concurs în care a existat şi o contestaţie. Cu toate acestea cel care a condus Penitenciarul din Arad va ocupa funcţia respectivă.

„Cu data de 15 aprilie 2021, ANP va avea un nou director general ca urmare a rezultatelor publicate la finalul concursului de săptămâna trecută, meţinute în ceea ce-l priveste pe câştigator, chiar şi după contestaţia unuia dintre candidaţi, care a fost evaluată astăzi. Rezultatele au fost strânse între cei patru concurenţi. Proba practica a răsturnat rezultatele de la interviu, iar contestaţia de azi l-a dus pe contestatar de pe locul 3 pe locul 4. Per total, trecând peste o serie de asperitati în relatia cu MJ, reprezentat la procedura de concurs prin secretarul general, se poate spune că a fost o competiţie decentă cu o prestaţie corespunzatoare a candidaţilor.

Noul DG urmeaza să îşi configureze echipa de directori generali adjuncţi, iar în perioada imediat următoare, procedurile de concurs vor continua pentru stabilizarea nivelului de top management din Poliţia Penitenciară. Avem deja în derulare concursuri pentru şefi serviciu dar şi pentru directori adjuncţi de unităţi. În scurt timp se va decide declansarea procedurii pentru funcţiile de directori de unitate, anunţul urmând a fi pus cel mai probabil pe 19 aprilie. Astfel încat pe toate palierele decizionale să avem numiri prin concurs, împuternicirile fiind doar excepţiile în anumite situaţii obiective. Îi uram succes noului director general ANP!”, spun reprezentanţii Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare

Amintim că subcomisarul Dan Halchin a revenit în august 2017 la conducerea Penitenciarului Arad după ce a îndeplinit funcţia de director general adjunct a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. El a mai condus unitatea din Arad între anii 2006-2010.

Adauga comentariu