Se trag la sorţi judecătorii arădeni care vor compune Biroul Electoral pentru alegerile parlamentare!

Cei trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie Arad vor fi traşi la sorţi, vineri, în cadrul unei şedinţe publice.

În conformitate cu prevederile art. 13, alin. 2 din Legea nr. 208/2015, privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare  şi prevederile Hotărârii Guvernului nr. 745 din data de 03.09.2020, pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, va avea loctragerea la sorţi, a celor trei judecători din cadrul Tribunalului Arad care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie  Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 06 decembrie 2020.

“Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 25 septembrie 2020, ora 09:00, la sediul Tribunalului Arad, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către preşedintele Tribunalului Arad”, spune  purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad, Virgiliu Flavius Bradin.  

Adauga comentariu