Se redeschide sala de nunţi de la Podgoria. Lake Grove va străluci din nou!

Aradul reîncepe să prindă viaţă odată cu redeschiderea unor locaţii. Afacerile, puse pe butuci de pandemie, se repornesc una câte una. Este şi exemplul sălii de evenimente Lake Grove aflate lângă lacul de la Podgoria. Locaţia a fost închisă odată cu venirea pandemiei, după 25 de ani de activitate.  Acum se doreşte ca de la data de 1 august 2021 să reînceapă petrecerile. Este vorba despre nunţi, botezuri, majorate, dar şi despre alte genuri de evenimente. De această dată, sala se va deschide sub coordonarea celor de la CamiSoriFamily. Este vorba despre soţii din Vladimirescu care şi-au dezvoltat o afacere cu sarmale.

„În primul rând am dorit să vorbim cu foştii angajaţi, care atunci când s-a închis au fost nevoiţi să-şi găsească alte locuri de muncă. Ei vor avea prioritate de angajare la noi. În data de 1 august vrem să redeschidem. Începem să preluăm evenimente. Capacitatea sălii este de 170 de locuri. O să avem  bucătari renumiţi, iar meniul o să fie unul diversificat. Trebuie să specificăm că fiecare client îşi va putea alege culoarea de decorare a sălii. De asemenea, atunci când se organizează un botez, părinţii trebuie să stea liniştiţi, deoarece au unde să se retragă cu copilul. Restaurantul are o cameră amenajată în acest sens”, a declarat Sorin.

Sala de nunţi beneficiază şi de o parcare privată, iar priveliştea este una de vis. De asemenea, la intrarea în sală sunt locuri unde mirii şi invitaţii pot face fotografii.

Informaţii se pot obţine pe pagina de CamiSoriFamily sau la numărul de telefon: 0749675314.

Adauga comentariu