Se laudă cu finalizarea a 80% din stadionul Motorul, deşi arena trebuia să fie gata în mai!

Primăria Arad se laudă, prin intermediul unui comunicat de presă, că luucrările la arena Motorul din Aradul Nou sunt gata în proporţie de 80 la sută.  

Au fost montate cele 3.650 de scaune din tribune şi tabela de marcaj, iar de la sfârşitul săptămânii trecute este în funcţiune şi nocturna de 100 de lucşi, destinată doar antrenamentelor efectuate după lăsarea întunericului.

“Reprezentanţii ISCHIA Sport SRL, firmă care a câştigat contractul pentru montarea gazonului, dau asigurări că, în aceste condiţii, până la finele acestei luni întreaga suprafaţă de joc va fi „verde”. Urmează omologarea terenului estimată a avea loc la începutul lunii august. În urmă cu câteva zile municipalitatea a verificat nocturna de pe stadionul Motorul, tot atunci s-a finalizat prima etapă de montare a gazonului sintetic. Urmează nisipul şi bilele care vor fi împrăştiate pe întreaga suprafaţă. În prezent se lucrează pentru întocmirea dosarului de omologare a acestui stadion”, spun reprezentanţii Primăriei Arad.

Arena Motorul trebuia fionalizată îăncă din cursul lunii mai, însă amânatrea succesivă a acestor termene nu reprezintă o noutate pentru arădeni. Şistadionul UTA trebuia finalizat de mult, însă...              

Ediţia de campionat 2018-2019 va începe în data de 4 august.

Adauga comentariu