Se dau drept angajații Primăriei Arad pentru a vinde asfalt rămas de la lucrări

Cum să lucrezi e greu și cel mai ușor este să-i păcălești pe cei din jur pentru a face bani, unii cetățeni se dau drept angajații Primăriei Arad și cer bani pentru animite materiale rămase de la lucrări.

Pentru că totul este o păcăleală, Primăria Municipiului Arad le recomandă cetățenilor să acorde atenție sporită persoanelor care zilele acestea se dau drept angajați ai operatorului economic contractat de către municipalitate pentru lucrări de asfaltare a străzilor  din oraș și cer anumite sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt, rămas, spun aceștia, în urma lucrărilor executate  în zonele respective. 

„Menționăm că angajații operatorilor economici contractați de Primăria Arad nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la cetățeni în schimbul executării diferitelor lucrări de investiții cu atât mai puțin a celor de modernizare a străzilor din municipiu.

Vă rugăm ca în cazul în care sunteți abordați de acești indivizi să apelați de urgență numărul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Arad, 0257-939 și să semnalați zona în care vă aflați”, spun reprezentanții Primăriei Arad.

FOTO: arhivă

 

 

 

Adauga comentariu