Se cere închiderea Spitalului Judeţean Arad!

Consiliul Local Civic a solicitat Prefecturii Arad şi Consiliului Judeţean Arad  să închidă Spitalul Judeţean! Reprezentanţii CLC spun că unitatea trebuie închisă şi dezinfectată de urgenţă.

“Avand in vedere situatia existenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad si a faptului ca exista diseminare intraspitaliceasca a infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) solicitam de urgenta: Inchiderea de indata a SCJU Arad; Luarea tuturor masurilor necesare pentru dezinfectarea de urgenta a acestuia. Mentionam ca ignorarea acestei masuri atrage dupa sine raspunderea persoanelor responsabile conform Art. 352. – Cod Penal: (1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată în scrisoarea transmisă autorităţilor.

Nu mai puţin de 16 cadre medicale de la SCJU Arad au fost confirmate cu coronavirus, de la începutul pandemiei până astăzi.

Adauga comentariu