Se anunță un nou protest pe drumurile județene. „Circulăm cu 30 la oră pentru că ei un chefuit pe banii din buget”

Un nou protest va avea loc sâmbătă, 11 mai, pe un drum județean din Arad. Nemulțumiți de faptul că administratorul drumului nu face nimic pentru a-l moderniza, oamenii care folosesc ruta Pâncota- Măderat vor ieși în stradă.

„Iesim în drum și protestăm împotriva administratorul drumului - Consiliu Județean Arad PNL care : ne sfidează, ne ignoră, își bate joc. Ne-am săturat de gropi și vrem repararea de urgentă a drumului pentru că așa nu mai putem circula, ne punem viețile în pericol. Cirulăm cu 30km/h pentru că ei au chefuit pe banii din buget”, anunță organizatorii protestului.

De-a lungul ultimilor ani au avut loc mai multe proteste din cauza strării deplorabile a unor drumuri județene, însă starea acestora s-a păstrat.

Dacă șoferii sunt supărați că își distrug mașinile, autoritățile județene nu se opresc din a se lăuda cu fel de fel de studii și proiecte privind modernizarea drumurilor în cauză. Din păcate, până acum acestea au rămas doar pe hârtie, fără ca drumurile să fie modernizate. Micile plombări nu au rezolvat problemele semnalate de oameni.

Protestulș de sâmbătă va începe la ora 13,00 și va dura, conform organizatorilor, până la ora 15,00.

 

Adauga comentariu