Scoate campioni din ei şi le este ca un tată. Arădeanul Ruben Stoia a creat o academie de box

Este ca un tată pentru ei şi pe lângă antrenamentele pe care le face îi indrumă în viaţă. Aşa a format o academie de copii. Mai exact Academia boxing club Ruben. Acolo copiii îşi formează caractere.

„Aş vrea să ştie lumea că boxul nu este doar bătaie. Aici se formează caractere. Copiii când sunt mici se pot forma, eu îi îndrum în viaţă. Sunt al doilea tată pentru ei. Încerc să-i fac mai puternici, să ştie că boxul te întărește, te ajută să treci altfel peste toate. La box se formează o unitate. În ring îşi dau pumni, dar când coboară sunt ca fraţii. Este disciplină, motivaţie. Toate lucrurile astea îi ajută enorm în viață”, a declarat Ruben Stoia. Astfel, cei care doresc îşi pot înscrie de pe acum copiii la Academia lui Ruben. Se primesc copii între 5 şi 14 ani.

Până în momentul de faţă în academie sunt 15 copii de performanţă. Toţi sunt campioni şi şi-au format caractere frumoase. Ruben nu vrea să se oprească aici şi doreşte să îşi mărească echipa. Antrenamentele au loc de  luni până vineri, între orele 19:00-21:00. Copiii sunt duşi de către antrenor la cât mai multe meciuri, deoarece acolo prind experienţă şi îşi fac prieteni noi. „Aici este secretul. Se motivează unul pe celălalt. Unul câștigă, celălat pierde. Așa se încurajează unul pe celălalt. Așa se formează, plus că dacă fac un sport nu mai au timp de prosti, de ieșit prin baruri, de ţigări sau băutură. Acest sport îi ajută din toate punctele de vedere”, a mai declarat Ruben Stoia. De cele mai multe ori Ruben îi duce pe copii la diferite acţiuni cartitabile, tocmai pentru a fi aproape de cei aflaţi în nevoi.

Amintim că Ruben este cel care a reuşit să repună boxul pe hartă, organizând cea mai mare Gală la care au participat sportivi de renume din ţară şi străinătate.

Informaţii se pot obţine pe pagina www.rubenstoia.ro sau pe pagina de Facebook.

 

Adauga comentariu