Scandal în zona Făt Frumos. Unul dintre participanţii la conflict, cât și soția sa, figurau în izolare la domiciliu!

Un scandal a izbucnit, sâmbătă seara, în zona Făt Frumos, din municipiul Arad. În acesta au au fost implicate mai multe persoane printre care şi doi soţi care trebuiau să se afle în izolare la domiciliu.

„În data de 17.04.2021, dispeceratul poliției locale a fost sesizat cu privire la o altercație dintre mai multe persoane, în desfășurare în fața unui bar din zona Făt Frumos. Ajuns la fața  locului, echipajul de ordine a constat că cele sesizate se confirmă iar indivizii implicați au fost sancționați fiecare cu 200 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare și participare la scandal. Surpriza a survenit abia ulterior, când verificarea prin dispecerat a persoanelor aflate în atenția DGPL a relevat că atât unul dintre participanții la conflict, cât și soția sa, care îl însoțea, figurau în izolare la domiciliu, măsura fiind instituită pentru prevenirea răspândirii virusului SARS - COV2.

Drept urmare, celor doi li s-au întocmit procese verbale la Legea 55/2020, art.65, lit. „i”, fiind amendați fiecare cu suma de 1000”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale.

Patrula de poliție locală a anunțat și ISU Arad care a trimis un echipaj specializat și o dubă destinată cu ajutorul căreia, cei doi soți au fost transportați, sub escortă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Judetean de Urgențe Arad. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj al Poliţiei Municipiului Arad, care a întocmit acte de constatare și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fapta prevăzută de art. 352 Cod penal.

Adauga comentariu