Scandal în PNL! Bîlcea şi Bibarţ, la un pas de încăierare, iar candidatul la Primăria Arad s-ar putea schimba printr-o decizie a lui Ludovic Orban!

PNL Arad este un butoi cu pulbere! În cursul acestei săptămâni, în cadrul unei şedinţe a Biroului Judeţean, Călin Bibarţ, primarul interimar al municipiului şi Sergiu Bîlcea, candidatul la Primăria Arad şi totodată omul susţinut de Gheorghe Falcă, au fost la un pas de bătaie.

Cei doi s-au contrat pe diferite subiecte, iar la un moment-dat au vrut să se încaiere. Conform surselor noastre ar fi fost despărţiţi de colegii care au intervenit.

În acele momente de tensiune, Călin Bibarţ ar fi afirmat că a primit sprijin din partea conducerii centrale a PNL pentru a fi desemnat el candidat. În secunda următoare, Sergiu Bîlcea a părăsit sala de şedinţe.

Chiar dacă Organizaţia Municipală, Biroul Politic Judeeţan şi chiar conducerea centrală au validat candidatura la Primăria Arad a lui Sergiu Bîlcea, Călin Bibarţ nu renunţă. Vrea să fie candidatul PNL la Primăria Arad aşa că eforturile lui ar putea da rezultate.

Nu ştim dacă spusele lui, cum că ar urma să fie desemnat candidatul PNL pentru Primăria Arad se vor adeveri, însă naşul lui Florian Coldea nu renunţă.

Va urma o perioadă cu mari tensiuni în PNL Arad, cu atât mai mult dacă Ludovic Orban va decide schimbarea candidatului!  

Adauga comentariu