Scandal monstru în PNL! Călin Bibarţ, la un pas să fie executat de propriul partid!

Un scandal monstru în interiorul PNL Arad a izbucnit în cursul serii trecute, în timpul unei şedinţe de partid. În cursul acestei şedinţe, Geanina Pistru a sărit la gâtul lui Călin Bibarţ, actualul primar interimar al municipiului. Lui Bibarţ i s-a pus în vedere, chiar de către Geanina Pistru, să iasă public şi să susţină candidatura lui Sergiu Bîlcea, vice al CJA şi iubit al doamnei în cauză.

Bibarţ a refuzat să facă acest lucru, întrucât îşi doreşte să candideze el, din partea PNL, pentru un mandat de primar.

Geanina Pistru este supărată că iubitul ei nu poate creşte în scondaje din pricina lui Bibarţ. Acesta fiind pe funcţie se foloseşte pentru a se promova, iar lucrul acesta îl încurcă pe Bîlcea.

Cert este că seara trecută, Geanina Pistru a încercat executarea lui Călin Bibarţ. L-a ameninţat pe acesta, de faţă cu membrii Biroului Politic Municipal al PNL, că îl suspendă din funcţia de primar interimar. A fost găsit şi înlocuitorul lui Bibarţ, anume viceprimarul Ionel Bulbuc. Urma să aibă loc şi un vot pentru această mutare, care nu s-a mai făcut. Cel puţin deocamdată...

Surse din interiorul PNL vorbesc despre faptul că Sergiu Bîlcea este slab cotat în sondajele de opinie, spre deosebire de Călin Bibarţ, care a crescut mult după plecarea lui Gheorghe Falcă la Bruxelles.

Adauga comentariu