Scandal la Eurovision după ce au apărut invitaţiile cu sigla PNL Arad. Organizatorii au reacţionat

În cursul acestei seri, la Sala Polivalentă “Victoria” din Arad, va avea loc cea de-a doua semifinală a Eurovision. Evenimentul, găzduit de oraşul nostru, este umbrit de un scandal în ceea ce priveşte accesul în sală.

În urmă cu o zi, pe reţelele sociale au apărut imagini cu invitaţiile la Eurovision de care era lipită sigla PNL Arad şi mesajul “La sfârşitul spectacolului, spectatorii sunt rugaţi să rămână la locurile alocate pentru Conferinţa Judeţeană  PNL Arad”.

Acest mesaj ironic a făcut ca TVR, organizator al evenimentului, să reacţioneze.  

“Respectivul produs grafic nu are nicio legătură cu evenimentul muzical, nu face parte din campania de promovare a Selecției Naționale și nu este realizat sau aprobat de reprezentanții Televiziunii Române. Folosirea elementelor de identitate vizuală ale TVR și Eurovision fără acordul Televiziunii Române aduce grave prejudicii de imagine organizatorului evenimentului. Televiziunea Română va lua toate măsurile necesare pentru a recupera întregul prejudiciu cauzat ca urmare a utilizării fără drept a elementelor de identificare TVR și Eurovision Song Contest”, spun organizatorii Eurovision.

Cum s-a ajuns aici

Imaginile cu invitaţiile la Eurovision ce conţin un mesaj atribuit PNL reprezintă o glumă şi nimic mai mult. O fotografie cu afişul evenimentului de care a fost lipită o alta cu aşa-zisul mesaj al liberalilor. S-a ajuns în această situaţie, după ce în mediul online a apărut informaţia conform căreia invitaţiile la Eurovision sunt împărţite pe “sub mână” de PNL Arad.  

Fenomenul a luat amploare pe reţelele sociale şi până la gluma cu “şedinţa PNL Arad” nu a mai fost decât un pas.

Lia Olguţa Vasilescu a picat în capcană

Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al municipiului Craiova şi fost ministru al Muncii a picat în capcana acestei glume.

”Deci, primăria sponsorizează cu 100. 000 euro concursul EUROVISION, invitațiile ajung doar la membrii PNL, iar PNL-istii rămân apoi in sala pentru conferința județeana de partid. E corecta informația?”, a fost postarea Liei Olguța Vasilescu pe Facebook.

 

Adauga comentariu