Sătui să aștepte promisiunile CJA, mai mulți arădeni au acoperit gropile unui drum județean (VIDEO)

Multe dintre drumurile județene din Arad sunt pline de gropi și fac aproape imposibilă deplasarea cu autoturismul. Și în aceste condiții, mașinile celor ce folosesc aceste drumuri au serios de suferit.

Printre aceste drumuri „rablagite” se numără: Arad-Șiria, Lipova-Zăbrani-limită cu județul Timiș, Tîrnova-Tauț și Sebiș-Dieci. Din păcate, am enumerat doar câteva.

Acest din urmă drum este de pământ și pe ici colo mai găsești câte un petec de piatră.

Oamenii din localitățile Revetiș, Păulean, Berindia au făcut sesizări la Consiliul Județean Arad, în mai multe rânduri, însă nu au primit în schimb decât promisiuni - și alea făcute în campania electorală.

Sătui să tot aștepte niște promisiuni din partea Consiliului Județean Arad, mai mulți arădeni au început să pietruiască gropile, și nu sunt deloc puține, de pe Drumul Județean 708.

Au postat și un filmuleț pe rețeaua Facebook în care le transmiteau șefilor CJA, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea că le fac ei treaba.

Nici protestele organizate în urmă cu câteva săptămâni chiar pe acest drum, nu i-au „mișcat” pe șefii CJA, cei care ar trebui să se ocupe de modernizarea drumurilor județene.

Aceștia din urmă se mulțumesc să acuze „revoluția fiscală” și o țin cu refrenul „Guvernul a tăiat din banii Aradului”, însă nu spun nimic despre faptul că ei, adică PDL/PNL, conduc județul Arad din anul 2004. De 14 ani, cu alte cuvinte...

Adauga comentariu