Şase prieteni, două oraşe, o afacere colorată şi dulce: Cofetăria Cremissimo

În plină pandemie patru tineri din Arad şi Reşiţa s-au gândit să pună pe picioare o afacere. Nu una oarecare, ci una de care se ocupau alţi doi tineri din Reşiţa. Aşa au ajuns împreună să aducă la Arad o afacere colorată şi dulce care poartă numele de Cremissimo. Totul a pornit de la o petrecere la care s-au servit prăjiturile făcute la cofetăria Mirelei şi a lui Sorin din Reşiţa.

„De curând am deschis o cofetărie la Arad la fel ca cea din Reşiţa. Eu, soţul Daniel şi doi prieteni din Reşiţa (Gabi şi Claudia) ne-am apucat de treabă şi am pus pe picioare afacerea. Totul a pornit de la ziua mea. Atunci a fost prima discuţie.  Am tot gustat prăjiturile de la Reşiţa şi am spus că vreau să ajungă şi la Arad. Aşa ne-am hotărât să facem pasul. Avem nişte prieteni foarte buni la Reşiţa cu care am comunicat. Ei au acolo o cofetărie deschisă (Sorin şi Mirela). Din poveşti în poveşti am ajuns la discuţia să deschidem la Arad. Aici avem produse la care ei le fac baza şi noi doar le pregătim glazura, ornăm, tăiem, astfel încât să fie totul proaspăt. Avem însă şi produsele noastre care se prepară aici în totalitate, cum ar fi tartele cu fructe, cu ciocolată, eclerele şi multe altele. Am pornit ca un al doilea punct al lor, dintr-o prietenie foarte bună”, a declarat Lavinia Resiga, în vârstă de 35 de ani. Înainte de a începe această afacere, Lavinia a lucrat în vânzări (vinuri) timp de 12 ani.

Aceasta a mai declarat că torturile şi asortatele sunt cele mai căutate în această perioadă. La asortate sunt şapte feluri diferite de prăjituri. Preţurile sunt diferite. De exemplu, 85-90 de lei kilogramul la tort, iar la asortate porneşte de la 55 de lei. Lavinia a învăţat şi ea să prepare prăjituri după ce a stat o perioadă pe lângă prietenii din Reşiţa, dar a urmat şi ceva cursuri. Acum toţi cei amintiţi sunt implicaţi în afacere şi au şi angajaţi.

Tinerii au creat şi o pagină de Facebook unde se pot face comenzi: Cofetăria Cremissimo Arad. De asemenea,  se poate suna la numărul de telefon: 0720.916.141.

Sediul este pe Bulevardul Revoluţiei, bloc 6 (între Gară şi Tricolul Roşu), iar programul este de luni până vineri între orele 8.00-20.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 9.00 şi 19.00.

 

Adauga comentariu