Șapte persoane, implicate într-un accident produs lângă vama Nădlac

Un accident rutier a avut loc, duminica dimineata, pe A1 la un kilometru de vama Nadlac . Au fost implicate două autoturisme si o autoutilitara. In masini se aflau 7 persoane, toate constiente( una posibil incarcerată). La fata locului Intervine un echipaj descarcerare, un echipaj SMURD de la Detașamentul Arad, un echipaj SMURD si un echipaj de stingere SVSU Nadlac, 1 echipaj SAJ Nădlac.

UPDATE: Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre şase persoane: 3 copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani și 3 adulți, conștienți-cooperanţi.

UPDATE 2: Toate victimele sunt preluate de echipajele medicale şi transportate la UPU Arad.  Toți sunt stabili și conștienți.

UPDATE 3: Reprezentanţii Poliţiei Arad declară că din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că evenimentul s-a petrecut în jurul orei 11:17 .

„Un arădean de 43 de ani a condus o autoutilitară pe A1, în apropierea PTF Nădlac 2.

Din cauza altor preocupări, de natură a-i distrage atenția, acesta nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismele care circulau cu viteză redusă în coloană, intrând în coliziune cu două dintre acestea, care au fost proiectate în alte trei autoturisme din coloană.

Au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale trei copii și patru adulți.

În urma concluziilor medico legale urmează a fi efectuată încadrarea juridică.

În acest moment se circulă doar pe banda doi, fiind restricționată circulația pe banda de urgență și banda 1”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad.

FOTO: ISU Arad 

Adauga comentariu