ŞANTAJ la adresa suporterilor arădeni! „Primăria va rezilia contractul de finanțare cu UTA dacă Suporter Club UTA va mai întreprinde vreo acțiune ofensivă la adresa administrației locale”

Suporterii UTA-ei acuză un şantaj venit din partea administraţiei locale. Înainte de şedinţa suporterilor de seara trecută, şeful  Suporter Club UTA ar fi primit un SMS, de la o persoane din conducerea clubului arădean. În acesta se arată că UTA n u va mai primi bani de la Primăria Arad (via Centrul Municipal de Cultură) dacă fanii alb-roşii vor mai critica administraţia PNL-istă a Aradului.

„La nici 24 de ore de la anunțul întâlnirii Suporter Club UTA de luni seara, președintele asociației a primit un mesaj din partea unui reprezentant al clubului UTA în care asociația și suporterii UTA-ei erau avertizați că „Primăria va rezilia contractul de finanțare cu UTA dacă Suporter Club UTA va mai întreprinde vreo acțiune ofensivă la adresa administrației locale”. Din punctul nostru de vedere, acest mesaj reprezintă un șantaj incalificabil, care denotă panica și disperarea unor persoane fizice, dispuse să recurgă la orice pentru a-și proteja interesele politice și personale. Dorim din capul locului să precizăm că avem convingerea că acest mesaj nu a venit din interiorul Primăriei Arad și al Centrului Municipal de Cultură Arad. Pe lângă încredrea pe care o avem în oamenii care se ocupă de administrație și nu de politică, ne bazăm pe faptul că acest contract de finanțare are niște baze juridice, legale foarte clare și nu poate face obiectul bunui plac al unor diverse personaje politice.

Așteptăm în cel mai scurt timp ca reprezentanții actuali (nu foști sau „viitori”) ai administrației locale să denunțe acest șantaj și să asigure întrega suflare utistă, dar în special echipa și stafful clubului de faptul că nu există niciun fel de risc ca obligațiile asumate prin contractul de finanțare să nu fie îndeplinite”, se arată într-un comunicat al Suporter Club UTA.

Aşteptăm ca instituţiile abilitate să se sesizeze şi să întreprindă acţiunile care se impun.

Adauga comentariu