S-a vândut hotelul Coandi! Un italian este noul proprietar

Hotelul Coandi, deținut de Crăciun „Jean” și Vasilica Copil, părinții jucătorului de tenis Marius Copil, a fost vândut în urmă cu trei zile. Suma de vânzare a fost de aproximativ 2,7 milioane de euro. Cumpărătorul este un afacerist italian.

În cursul anului 2016, deținătorii hotelului Coandi au scos proprietatea la vânzare solicitând 3,9 milioane de euro.

Doi ani mai târziu, adică în 2018, au scăzut prețul, solicitând 3,3 milioane de euro însă nici această sumă nu a a atras cumpărători.

După încheierea tranzacției, Jean Copil s-a mutat în localitatea natală, Hotar, un sat aparținător comunei Țețchea, din județul Bihor.

Hotelul Coandi are o capacitate de 120 de locuri dispuse în 51 camere din care trei apartamente, trei single şi restul de 45 de camere duble. Compexul este structurat pe şapte nivele amplasat pe o suprafaţă totală de 5.200 de metri pătraţi.

Hotelul beneficiază de recepţie cu lobby bar, sală de conferinţe cu o capacitate de 60 de locuri, restaurant cu o capacitate de 180 de locuri. Proprietatea e prevăzută cu zonă SPA şi welnes, terasă cu capacitate de 150 de locuri şi spaţiu de parcare la subsol.

Adauga comentariu