S-a gătit, dansat, cântat și vorbit franțuzește, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad

Ziua Internațională a Profesorului de Limbă Franceză s-a sărbătorit, astăzi, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad. Evenimentul, care a cuprins muzică, dans, desen, dar și un atelier de gastronomie, a fost organizat în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Ion Creangă" Curtici și Colegiul Național "Vasile Goldiș" Arad.

„Am fost gazda acestui eveniment, organizat în parteneriat cu Colegiul Național "Vasile Goldiș" Arad și Liceul Tehnologic "Ion Creangă" Curtici. Alături de doamna director adjunct, prof. Lavinia Pop am dorit să sărbătorim puțin altfel, să ieșim din tiparele clasice. Astfel, am avut un atelier de gastronomie fraceză, unde s-a gătit și mâncat franțuzește; un recital de poezii dedicat profesorului de limba franceză, din întreaga lume, cât și muzică și dans pe ritmuri hip-hop, vals, dance, pop, totul în limba franceză”, a declarat prof. Iulia-Otilia Crișan, director al Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Arad.

Aceasta mai adaugă că: „Ziua Internațională a Profesorilor de Franceză este ocazia, unică în an, de a-i onora și de a le mulțumi tuturor celor care predau limba franceză și culturile francofone în întreaga lume. În România, îi sărbătorim pe cei 6000 de profesori de limba franceză”. 

Adauga comentariu