S-a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru lucrările de la stadionul UTA! Noul termen de finalizare: în vară, dacă vă vine să credeţi!

Deşi trebuia inaugurat în urmă cu câţiva ani stadionul UTA mai are de aşteptat până ce va putea găzdui un meci oficial de fotbal. Astăzi a fost semnat contractul pentru lucrările ce mai trebuie făcute aici, de loc puţine, iar termenul avansat de autorităţi e vara acestui an.  

S.C. DRAST COMPANY S.R.L din Arad va executa lucrările necesare pentru finalizarea stadionului municipal.  Timp de şase luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, operatorul economic care de altfel a fost și singurul ofertant, va desfășura lucrări pe două loturi.

În Lotul 1 au fost cuprinse lucrările aferente Peluzei Nord, Peluzei Sud și Tribunei 2, respectiv colmatarea  rosturilor între prefabricatele de beton, montarea obiectelor de tâmplărie (uși și ferestre), montarea confecțiilor metalice pentru: dirijare flux, siguranța spectatorilor și închideri laterale, instalații electrice, sanitare, P.S.I și instalații de încălzire și ventilare. Tot acum se va amenaja casa de bilete, se vor realiza instalațiile de curenți slabi (sistem de supraveghere video, sistem control acces, instalație de avertizare în caz de incendiu, instalație voce, sistem detectiv efracție, instalație de sonorizare). Alte lucrări prevăzute în acest lot sunt: realizarea instalațiilor edilitare de apă și canalizare, instalația de paratrăznet, cea de iluminat exterior și rezervorul P.S.I. 

În Lotul 2 sunt cuprinse lucrările necesare finalizării Tribunei 1 și a corpului de clădire adiacent. Mai exact vorbim despre: compartimentări la grupuri sanitare, montarea obiectelor de tâmplărie, executarea finisajelor interioareși exterioare la corpul de clădire adiacent, instalații sanitare, P.S.I.,  termice, inclusiv echipamente, dar și instalații de  ventilare și desfumare, inclusiv echipamente.

Prețul ofertat pentru lucrările ce se vor executa la nivelul Lotului 1 este 6.878.608lei fără TVA, iar aceeași firmă va primi 9.469.427lei fără TVA, pentru toate lucrările cuprinse în Lotul 2.

Adauga comentariu