Rondul de seară a dat startul iluminatului festiv. Chiar dacă ornamentele sunt cele din anii trecuţi a apărut o noutate în oraş!

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, a făcut, sâmbătă seara, rondul de seară chiar în faţa instituţiei pe care o conduce. S-a aflat acolo alături de câţiva consilieri locali pentru a aprinde iluminatul festiv în oraş. A fost o festivitate restrânsă la care cetăţenii nu au participat.

„Suntem în faţa primăriei, este o situaţie mai specială, e pandemie, dar vrem să dăm drumul la iluminatul festiv de sărbători. Chiar dacă vremurile sunt grele vrem să păstrăm spiritul sărbătorilor de iarnă şi sperăm să trecem cu bine peste ele şi după să ne bucurăm cu toţii data viitoare”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

Acesta a mai adaugat că ornamentele au rămas cele de anii trecuţi.

„Ne-am fi dorit să avem iluminat mult mai frumos mai ales pe cartiere, să-l extindem de la an la an, dar fiind condiţii speciale în acest am am rămas aproape la aceleaşi ornamente şi beculeţe de anii trecuţi, cu foarte mici excepţii”.

Dacă iluminatul festiv din acest an nu aduce nimic nou, în schimb cei care aleg să petreacă timpul la terasa din piaţa Avram Iancu o pot face de acum în sfere transparente. Acestea sunt menite să sprijine industria HoReCa în vremuri de pandemie. Astfel, 9 sfere din sticlă sunt instalate la Art Cafe.

Adauga comentariu