Rochia în culori pastel purtată de Prima Doamnă este tot creația arădencei Eli Lăslean. Până acum a realizat pentru Carmen Iohannis 20 de ținute

Creatoarea de modă din Arad, Eli Lăslean, este cea care a îmbrăcat-o pe prima doamnă a României, Carmen Iohannis, la începutul acestui an școlar. 

„De această dată rochia a fost în culori pastel. „Am creat o rochie cu broderie pe organza, în culori pastel și un desen romantic, floral. Începând din anul 2015 am făcut peste 20 de ținute pe care le-a purtat în întâlnirile oficiale ale președintelui. Avem deja o relație frumoasă care durează, iar fiecare apariție a Primei Doamne surprinde prin eleganță, feminitatea asumată, rafinamentul pe care îl emana..Este o persoană senină, vesela, pozitivă, iar aceste trăsături se reflectă în modul în care își alege ținutele”, spune Eli Lăslean. 

Anul trecut, creatoarea de modă a Primei Doamne a sărbătorit un sfert de veac de modă făcută cu pasiune. A făcut pionierat în moda românească postdecembristă şi, după două decenii de activitate, a dat examenul stilistic în faţa celor mai exigenţi clienţi ai săi: femei de afaceri, vedete de televiziune, actrițe, cântărețe și mari sportive.

Tot anul trecut, soţia preşedintelui francez i-a admirat ţinutele lui Carmen Iohannis şi a vrut s-o cunoască personal pe cea care îi semnează de atâta timp garderoba oficială. Aşa se face că Primele Doamne au făcut o vizită inopinată la showroom-ul Ellis Luxury.

Adauga comentariu