RETIM îi trimite pe arădeni până la capătul orașului pentru a-și cumpăra pubele. „Luați de la Dedeman, sunt la 60 de lei”

Arădenii care au încheiate contracte de colectare a deșeurilor pentru cantități mici, 0,5 metri cubi, nu primesc gratuit pubele de la RETIM.

Agenți ai companiei de salubrizare umblă de zor să încheie contracte cu persoanele fizice și juridice din municipiul Arad.

Dacă ai un contract mai mic, adică nu produci foarte mult gunoi nu primești pubela gratuit, ci ești trimis să îți cumperi una. Aceasta, conform contractului, trebuie să îndeplinească niște standarde, așa că ești îndrumat de agenții Retim, care îți bat la ușă, să îți cumperi de la Dedeman, magazin care este situat în capătul orașului.

Mai mulți arădeni s-au plâns de faptul că deși se anunțase că aceste pubele sunt primite gratuit, acum se văd nevoiți să scoată bani din buzunare. „S-a anunțat peste tot că aceste pubele se dau gratuit pentru toată lumea. Când au venit să încheiem contractul au spus că trebuie să îmi cumpăr o pubelă de 60 de litri, de la Dedeman și costă vreo 60 de lei” povestește o arădeancă ce s-a trezit cu agenții Retim la ușă.

Din dorința de afla poziția oficială a Retim l-am contactat telefonic pe purtătorul de cuvânt al societății din Timișoara. Ne-a îndrumat către punctul de lucru din Arad, întrucât a spus că nu cunoaște situația din orașul nostru.

La Arad, nici vorbă de vreun purtător de cuvânt sau vreo persoană împuternicită să ofere relații presei. Ni s-a transmis că toți angajații sunt pe teren. Am solicitat un număr de mobil, însă ni s-a spus că nu se poate.

Adauga comentariu