Retim a anunţat că lucrează şi în minivacanţa de 1 Mai. Ţeapă!...şi Garda de Mediu! Operatorul de salubritate, amendat cu 100.000 de lei

Societatea Retim, adică aia de trebuie să strângă gunoiul menajer din Arad şi vreo 24 de comune şi oraşe din jurul municipiului, a anunţat cu mare tam-tam că va lucra şi în această minivacanţă de 1 Mai.

După ce au stat şi au privit cum tomberoanele şi pubelele dau pe afară, acum au anunţat că vor lucra ei (vezi Doamne!) suplimentar.

Au avut această ieşire publică în care parcă se lăudau şi arătau cât sunt ei de mărinimoşi cu arădenii, de parcă nu tot din vina lor s-a ajuns în această situaţia. Sigur, vina nu este doar a lor, ci şi a celor care i-au lăsat să îşi facă de cap – în speţă Primăria Arad şi ADI Deşeuri.

Dacă cei de la Retim credeau că sunt „singuri pe piaţa muncii” au avut parte de o mare surpriză: şi Garda de Mediu şi Direcţia de Sănătate Publică Arad au lucrat. Tot în minivacanţa de 1 Mai.

Nu numai că au muncit, dar le-au şi aplicat celor de la Retim două amenzi care însumează 100.000 de lei.

Mai mult, Grada de Mediu - Comisariatul Judeţean Arad a anunţat că a făcut controale succesive şi au fost constatate probleme. Au dat ca termen data de 1 mai, ora 20,00. Dacă situaţia nu va intra în normal se va trece la „next level”.

Comentarii

eu

30.04.2018 10:01

Sambata spre duminica noaptea au ridicat gunoaiele dupa ce sambata de dimineata pana seara internautii au postat poze pe reteaua de socializare numita facebook  cu muntii de gunoaie . Sambata spre Duminica noaptea au inceput sa colecteze gunoiul Duminica dimineata era curat ca lacrima problema este ca aceasta companie au aceasi angajati care trebuiau sa stie ce si cum stau lucrurile .Mai pe intelesul tuturor vechiul Polaris M. Holding a cedat o parte din angajati firmei Retim.   

Ioan Popa

30.04.2018 10:16

 Greu, foarte greu (si foarte tarziu), si-au intrat in atributii Garda de Mediu si Directia de Sanatate Publica. Totusi, de ce lancezeste Protectia Consumatorilor? Sau institutia asta ar trebui redenumita Protectia IMPOTRIVA Consumatorilor?Teoretic macar, dupa atatea zile de sufocare a Aradului in gunoaie, RETIM trebuia sa fie falimentar din cauza amenzilor, primarul și viceprimarii  Aradului trebuiau sa-si fi prezentat demult demisiile, la fel si presedintele Consiliului Judetean si vicepresedintii, la fel si directorii de la ADI Deseuri, la fel toti cei implicati in licitatia castigata de RETIM, la fel si consilierii amintitilor, fie ei consilieri angajati sau privati, personali sau impersonali. Nu doar orasul trebuie dezgunoiat, ci si administratia, sociatatea in general si in ansamblul ei.Tot LA TEMA, trebuia ca liberalii ofuscati cu ceva timp in urma de gunoaiele de pe centrul Aradului, cei care s-au intemeiat cu saci de gunoaie in fata PSD Arad, in frunte cu deputatul de azi Glad Varga, sa-si sumetească iar patriotismul aradenesc si să se incarce cu saci de gunoaie pe care sa-i depoziteze in fata sediului PNL. Altfel, daca n-o fac, inseamna ca masoara cu ocale diferite, caz in care ar trebui sanctionati cu sanctiunea lui Cuza Voda: sa se atarne de gatul fiecarui participant la trecutul protest cu saci de gunoaie cite un sac mare si o punguta, ambele pline ochi cu gunoi, si sa fie preumblati prin Arad, prin centru si prin cartiere, pe fiecare stradă și pe fiecare alee, si din zece in zece metri sa ridice sacul mare si sa racnească „Cu asta DA!”, iar apoi sa salte punguta si sa urle „Cu asta NU!”. Daca nu fac acest exercitiu de corectitudine OMENEASCA inseamna ca ce-au facut mai demult, respectiv revoltarea la adresa PSD, era o mare magarie politicianista, caz in care si tacerea lor de azi e tot o mare magarie, tot politicianista.

Adauga comentariu