ReghePinocchio. Demontăm dintr-o lovitură tot ce a scos pe gură antrenorul moralist la podcastul lui Măruță . Emailul de sclav trimis acum un an de Reghe către Caciuca cu Prodanca în CC :)))

Reghecampf e fie bipolar, fie prostul femeilor. Nu se poate să te dai cocoș la Măruță, când tu știi ce ai făcut acum un an

În mijlocul acestui război pe viață și pe moarte dintre Reghe si Prodanca, cu dezvăluiri și jocuri sub centură, Strict Secret a fost singura publicație care a marcat puncte reale: dezvăluiri ample, exclusivități, echilibru.

Am criticat-o pe Prodanca încă de la început, reproșându-i atitudinea de florăreasă de Crângași, comunicarea deficitară, excesele. Anamaria Prodan a ajuns de râsul curcilor chiar săptămâna asta când a fost rușinată maxim de Gazeta Sporturilor care a prins-o cu mâța în Photoshop: era, indiscutabil, ȘI meritul ei transferul lui Stanciu.

De ce a trebuit să facă pe ultima proastă a Instagramului și să se penibilizeze? Pentru că e narcisistă media.

Ce face însă Anamaria Prodan cu propria imagine este fix problema ei. Până una alta, încă mai are scuza de mamă și soție rănită, așa că, măcar din acest punct de vedere, i se pot ierta aceste derapaje.

Însă, până acum, Prodanca nu a mințit.

În schimb, Laurențiu Reghecampf a rupt normele, a înghețat Dunărea de 7 ori cu minciunile sale.

În această seară, mare tam-tam pe Tik Tok și alte canale social media. Reghecampf a făcut dezvăluiri, cică, la podcastul ținut de Cătălin Măruță, o vedetă incontestabilă a șoubizului românesc.

Până să va demonstrăm că Reghecampf e un mincinos patentat, ba chiar un bărbat penibil, tot în spiritul echilibrului, dați-ne voie să vă dezvăluim un alt secret, că de aia Strict Secret s-a remarcat în ultimele luni.

Anamaria Prodan a comis zilele astea un gest de toată jena, încercând cu disperare să îl înduplece pe Măruță ba să nu îl primească la podcast pe Reghe, ba să amâne publicarea interviului, dovedind o atitudine de grădiniță, nicidecum de femme fatale. Prodanca credea că Măruță e ceva fraierică geamantan și că merge cu niște smiorcaieli, uitând că Măruță e un brand media, unul dintre cele mai bine cotate.

Vreți să închidem masa cu tot ce a spus Reghecampf la Măruță? O să o facem, stați liniștiți. Vom publica în cele ce urmează conținutul unui email INCREDIBIL pe care EL, Reghecampf, l-a trimis Caciucăi exact acum un an.

Mailul e real, căci tot ce a scris Strict Secret a fost real până acum, dar pare ireal, fiindcă nimeni pe lumea asta nu poate crede că Reghecampf a fost în stare să îi scrie un mail Caciucai cu Prodanca în CC :))) E de noaptea minții, vorba lui Mircea Badea!

Dar e real. Strâns de momițe acum un an, pe de o parte de Anamaria, pe de alta de Caciuca, Reghecampf a jucat rolul unui agent dublu descoperit.

CITITȚI ȘI VĂ CRUCIȚI PE strictsecret.ro!

Adauga comentariu