Regal de muzică şi coregrafie, la Balul Comunităţii Arădene

Un regal coregrafic, unul al muzicii şi altul al măştilor. Aşa se poate descrie seara de vineri de la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” unde s-a desfăşurat Balul Comunităţii Arădene. Totul a început cu spectacolul 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗼𝘄𝗲𝗲𝗻 𝗔𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗲 𝗪𝗼𝗿𝗹𝗱 în care mai mulţi tineri din Arad şi din ţară şi-au arătat talentele în faţa unei săli pline. Seara a fost şi un bun prilej de socializare.  

Balul Comunităţii Arădene a avut la bază un concept original, care își propune să devină un eveniment de tradiție în peisajul filantropic al județului Arad. Prin acest eveniment, se doreşte atragerea mai multe persoane fizice și companii, care să sprijine semenii aflați în dificultate și, în egală măsură, să susțină și să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generații. Evenimentul a fost susținut de Asociația Europeanul.

Ne-am gândit să adunăm cât mai multe persoane fizice şi companii care să sprijine semenii noştri aflaţi în dificultate şi în aceeaşi măsură să sprijinim şi tânăra generaţie. Tematica primului eveniment este una îndrăzneaţă, atât pentru noi ca şi organizatori, cât şi pentru dumneavoastră ca şi spectatori. Halloween Around The World este un periplu muzical şi coregrafic care reuneşte într-un melanj artistic de excepţie, într-un concept grandios, piese celebre de pe de pe Broadway, adevărate capodopere cu mare succes în întreaga lume”, a declarat Aurelian Roland Boiț, preşedintele Asociaţiei Europeanul.

Astfel, sumele încasate, vineri seara, vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni și a tinerilor cu rezultate deosebite în domeniul cunoașterii, artei, sportului - eveniment care se desfășoară anual în cadrul galei Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța.

Moderatorul evenimentului a fost actorul și directorul Teatrului Clasic Ioan Slavici, Bogdan Costea. Halloween Around The World a fost un spectacol cu momente deosebite de 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗰𝗼𝗿𝗲𝗴𝗿𝗮𝗳𝗶𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗲, cu mare succes la publicul din întreaga lume: Phantom of the Opera, Cats, Beauty and the Beast, Sister Act, Singin' in the rain.

Pentru ca spectacolul să fie unul deosebit din distribuţie au făcut parte: 

Ada Petra Mîrza -Metalhead, Mezzo-Soprano

Andrei Petruș - Tenor X-Factor

Sara Gheorghe - Percuționist - Romanian Youth Orchestra

Corul Colegiului Sabin Drăgoi Arad - Eutherpe

Dirijor: Cristina Cameniță

𝗕𝗮𝗹𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗕𝗮𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶 𝗔𝗿𝗮̆𝗱𝗲𝗻𝗲

Studenți din cadrul Universităților Arădene "Aurel Vlaicu" și "Vasile Goldiș"

După spectacol balul a continuat cu un moment de socializare, dans și etalare a costumelor originale de Halloween, în atmosfera întreținută de  𝗗𝗝 𝗬𝗔𝗡𝗜𝗦 - 𝗿𝗲𝘇𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁 𝗕𝗮𝗺𝗯𝗼𝗼 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶. Cele mai frumoase măşti au fost premiate de către Arad Bijuterii Argint Belladona. Ei fiind şi partenerul oficial al evenimentului. Cinci reprezentate ale sexului slab au primit coliere ca premiu pentru masca pe care au purtat-o.

Coregraful serii a fost Florin Mariș, unul dintre arădenii cunoscuţi la nivel naţional pentru spectacolele pe care le organizează.

 

Adauga comentariu