Regal de burgeri la restaurantul din Zimandu Nou. 18 feluri pintre care și cel cu sos de afine

În localitatea arădeană Zimandu Nou se găsesc, la un restaurant, cele mai multe feluri de burgeri. Afacerea este condusă de către Attila Farkaș (38 de ani) care lucrează de 17 ani în vânzări. În momentul de față ocupă funcția de director de vânzări la o firmă mare care activează la nivel național, iar în timpul liber coordonează activitatea de la restaurant. Totul a început când prietenii „l-au împins” spre o afacere în domeniu. Așa s-a născut Burger Club sau Burger Zimand cum îi spun mulți.

„Ideea s-a născut din faptul că în fiecare weekend la noi era petrecere, inclusiv prietenii de familie își țineau zilele de naștere la noi și eu eram cel care bucătăream. Făceam de la ceaune la burgeri și așa ne-am dat seama că nu se prea potrivesc gusturile celorlalți cu ce ne place nouă. Prietenii m-au inspirat și împins către idea de a deschide propriul restaurant. Am deschis de doi ani și jumătate, chiar înainte cu trei săptămâni de pandemie. După am închis și am stat vreo trei luni până s-au reglementat normele în domeniul HoReCa, ca să știu exact ce avem voie. Am refăcut și renovat spațiul, înainte aici a fost alimentară. Special spunem că avem pasiunea pentru a găti. Fiecare burger se face pe loc, în momentul în care clientul comandă. Ingredientele care se găsesc în burger sunt făcute de noi aici în local”, mărturisește  Attila Farkaș.

Restaurantul oferă 18 feluri de burgeri pentru toate gusturile. Sunt atât pentru copii, cât și pentru cei cu poftă de mâncare. De exemplu, burgerul de un kilogram. Fiecare este diferit în felul lui. Se poate comanda sub formă de meniu sau fără. Sunt cu carne de vită și pui. Carnea de vită este maturată și achiziționată de la cele mai renumite măcelării din juțeț.

Camembert este unul dintre cele 18 feluri de burger care atrage atenția, deoarece este cu sos de afine.

Informații se găsesc pe pagina de Facebook a Restauranului Burger Club sau la telefon: 0787 806 004

 

 

 

 

Adauga comentariu