Reacție târzie a lui Sergiu Bîlcea. Cum încearcă să „scoată cămaşa «mizeriei de spital»”!

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, a reacţionat, ţineţi-vă bine, la 36 de ore (!) după acuzele care i se aduc! Conform fostei soţii, Sergiu Bîlcea ar fi afirmat că Spitalul Judeţean Arad este o mizerie! Confruntat cu posibilitatea ca propriul copil să fie internat la Spitalul Judeţean Arad, acesta a afirmat: „Uită-te în ochii mei, chiar vrei să îl internezi în mizeria asta de spital?” (Citeşte mai multe aici: „Uită-te în ochii mei, chiar vrei să îl internezi în mizeria asta de spital?”, reacția lui Sergiu Bîlcea când a aflat că fiul lui va fi internat în Spitalul Județean Arad! ). Asta susţine Laura Crişan, fosta soţie a vicelui.

În urma postării critice de pe reţeaua Facebook, la 36 de ore distanță, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad respinge acuzaţiile care i se aduc şi acuză politica adversarilor.

“Resping categoric minciunile puse în seama mea de o parte a presei şi persoane interesate, pe reţelele de socializare: nu este adevărat că am vorbit urât, în public sau în privat, despre situaţia de la Spitalul Judeţean. Nu pot să accept un circ ieftin cu pretenţii de dezbatere prin care să fie afectaţi copiii mei, aşa cum înţelege cred orice părinte. Cer tuturor respect şi decenţă. Cei care folosesc astfel de atacuri, rostogolind minciuni, nu fac decât să îşi arate lipsa de caracter. Lupta politică se câştigă prin proiecte şi competenţă, nu prin minciuni şi manipulare. Aceste atacuri îmi întăresc convingerea că trebuie să luptăm corect şi deschis pentru valorile adevărate ale Aradului: onestitate, respect, încredere”, a fost reacţia lui Sergiu Bîlcea.

Adauga comentariu