Răpirea nu a fost răpire, ci o ceartă între două femei. Cel puţin aşa au declarat persoanele audiate

S-a făcut lumină în cazul femeii răpite de pe calea Iuliu Maniu. În urma cercetărilor deşfăşurate de către poliţişti se pare că nu a avut loc nicio răpire, ci că a fost vorba despre o ceartă între două femei, iar una dintre ele s-a simţit rău şi a fost urcată în maşină de către familie. 

„În urma cercetarilor efectuate de politiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că la data 6 august a.c., între două femei care se deplasau pedestru pe o stradă din municipiul Arad, ar fi avut loc o altercaţie verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simţit rău, solicitand ajutor. Din extinderea cercetărilor a reieşit că un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeaşi strada, a oprit în dreptul femeii şi împreună cu alţi doi pasageri au urcat femeia în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieşit că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Persoanele care au fost astăzi oprite în trafic de către poliţie au fost lăsate să plece, fără ca pe numele lor să fie întocmite acte premergătoare săvârșirii vreunei infracțiuni. 

Adauga comentariu