Puneţi-vă măştile şi haideţi la dans! Spectacolul Halloween Around The World, la Balului Comunității Arădene

Arădeanul Florin Mariş pregăteşte la începutul lunii noiembrie un eveniment deosebit. Este vorba despre vizionarea spectacolului Halloween Around The World care va avea loc în cadrul primei ediții a Balului Comunității Arădene. Evenimentul va avea loc în data de 1 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”.  

„Balul Comunității Arădene are la bază un concept original, care își propune să devină un eveniment de tradiție în peisajul filantropic al județului Arad. Prin acest eveniment, dorim să atragem cât mai multe persoane fizice și companii, care să sprijine semenii aflați în dificultate și, în egală măsură, să susțină și să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generații. Astfel, sumele încasate vor fi redirecționate către premierea olimpicilor arădeni și a tinerilor cu rezultate deosebite în domeniul cunoașterii, artei, sportului - eveniment care se desfășoară anual în cadrul galei Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța”, au declarat organizatorii.

Programul eveniemntului cuprinde momente spectaculoase de muzică şi coregrafie din filme muzicale celebre (Phantom of the Opera, Cath, Beauty an the Beast, Sister Act, Singhin' în the rain) şi va continua cu Balul Comunităţii Arădene, un prilej de socializare, dans şi etalare a costumelor de la Halloween, în atmosfera intreţinută de DJ Yanis – rezident Bamboo Club Bucureşti.

Biletele se pot achiziţiona la următorul link: https://m.iabilet.ro/bilete-balul-comunitatii-aradene

Adauga comentariu