Pulpe de pui, retrase din magazine după ce au fost depistate cu Salmonella. Arădenii care le-au cumpărat le pot returna!

Arădenii, dar şi ceilalţi locuitorii ai ţării, care au cumpărat carne de pui de la Metro sunt sfătuiți să nu o consume și să o returneze.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) informează că un alt produs din categoria carne de pui a fost retras de pe piață, după ce a fost depistat cu Salmonella. De aceea cei care au cumpărat acest produs sunt sfătuiți să nu îl consume și să îl returneze.

Mai exact, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că Metro retrage de pe piață pulpele de pui cu spate, produse de Superdrob SA.

Motivul, produsul din lotul 11121 care are codul de bare 5903368004770 prezintă Salmonella Enteritidis. Produsul expiră pe 20 octombrie 2022.

Reprezentanţii ANSVSA spun că produsele pot fi returnate în magazinele Metro Cash & Carry România până pe 11 decembrie 2021, urmând să se primească contravaloarea acestuia.

Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale.

FOTO: arhivă

Adauga comentariu