PSD, ALDE ŞI PNŢCD Arad s-au grupat în Platforma Social-Liberal Creştină! Mihai Fifor şi Ruben Budău, candidaţii pentru Primărie şi CJA

PSD, ALDE şi PNŢCD au format la Arad Platforma Social-Liberal Creştină. Cele trei formaţiuni cred că prin această alianţă vor reuşi să răstoarne dominjaţia PDL/PNL în municipiul şi judeţul Arad.

Dacă în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Arad, lucrurile sunt aşa cum s-au stabilit de ceva vreme, în sensul că Mihai Fifor va intra în această luptă, pentru preşedinţia CJA, se mizează pe Ruben Budău.

“Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC) este numele alianţei electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE şi PNŢCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa - preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru - vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa. De ce o alianţă şi nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a spus Mihai Fifor, candidatul PSLC pentru Primăria Arad.

Liderii ALDE şi PNŢCD au susţinut, la rândul lor, necesitatea schimbării adminsitraţiei din municipiu şi judeţ. 

Adauga comentariu