Proprietarii a două pensiuni din Arad au oferit o masă caldă celor care luptă din linia întâi cu coronavirusul. De mâine, vor veni zilnic în spijinul celor din vama Nădlac

Este vorba despre soţii Tina şi Doru Pintea de la pensiunea Dor Tin din Grădişte şi despre Cristina şi Florin Borlovan de la pensiunea Everest, tot din cartierul Grădişte.

„Ne-am gândit să întindem şi noi o mână de ajutor celor din linia întâi care sunt ore întregi la lucru. Noi am cumpărat produsele, iar prietenul nostru a gătit zecile de porţii. Începând de mâine vom oferi zilnic o masă caldă celor de la vama Nădlac. Vom face acest lucru atâta timp cât vom fi în situaţia de urgenţă. Ne apropiem de Sfintele Sărbători de Paşte şi fiecare gest contează. O facem cu tot sufletul”, au declarat Tina şi Doru Pintea.

Florin a pregătit astăzi ceva mai special. Astfel, cei de la DSP au primit  zeci de porţii cu mixt de cărnuri, cu cartofi aurii şi salată asortată de primăvară cu dressing fructat. Iar la desert, negresă cu mousse de vanilie.

„Când faci cu bucurie pare că nu lucrezi nicio clipă. Am avut două ingrediente: dragoptea şi pasiunea. Astăzi a fost startul iar de mâine vom pregăti câte o masă caldă pentru cei din vamă”, a declarat Florin Borlovan.

 

Adauga comentariu