A produs un accident, pe o stradă din Arad, şi a fugit de la locul faptei. Nu avea permis!

Polițiștii Biroului Rutier au identificat un bărbat care ar fi produs și părăsit locul unui accident rutier fără încuviințarea organelor de poliție. Evenimentul rutier s-a produs duminică seara, pe o stradă din municipiul Arad.

“La data de 3 februarie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier in municipiul Arad. Din primele cercetări efectuate la fata locului, s-a stabilit ca o persoana necunoscuta, in timp ce conducea un autoturism pe strada Panselelor din municipiu, ar fi acroșat un moped, cauzând rănirea ușoară a conducătorului acestuia”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Ulterior producerii evenimentului rutier, conducătorul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, abandonând autovehiculul pe o stradă din municipiu.

În urma extinderii cercetărilor, la scurt timp de la producerea accidentului a fost identificat conducatorul auto, in persoana unui bărbat de 40 de ani, din județul Dolj. Efectuând verificări in baza de date, s-a constatat ca doljeanul conducea autovehiculul fără a deține permis de conducere.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Adauga comentariu