Procurorii au refăcut filmul atacului asupra lui Dragoman. Iovănuț și Malița, singurii atacatori

Procurorii care instrumentează cazul atacului asupra lui Daniel Dragoman au refăcut filmul evenimentelor din dimineața zilei de 1 octombrie. Aceștia susțin că atacatorii sunt Alin Iovănuț și Florin Malița, un al treilea atacator neexistând.

Cei doi atacatori au susținut că nu ei l-au împușcat pe DanieL Dragoman, ci un al treilea individ despre care spuneau că era îmbrăcat în negru.

”În data de 01.10.2018 în jurul orei 04.00 a.m., în municipiul Arad, în faţa locuinţei concubinei sale, persoana vătămată, după ce s-a dat jos din autoturismul său a fost atacată de unul din cei doi inculpaţi, sosiţi de asemenea la locul faptei cu un alt autovehicul. În timpul confruntării victimei cu acesta, celălalt inculpat a executat două focuri de armă, după o prealabilă ameninţare. Cel de-al doilea proiectil tras a lovit coapsa piciorului stâng al persoanei vătămate determinând leziuni traumatice specifice unor plăgi prin împuşcare. 

Consecutiv agresiunii, profitând de retragerea victimei care a constatat că este rănită, unul dintre inculpaţi a sustras borseta aparţinând persoanei vătămate în interiorul căreia se afla o sumă de bani.

După incident, cei doi inculpaţi şi-au asigurat scăparea, unul prin fugă iar celălalt deplasându-se cu autoturismul”, precizează procurorii.

Adauga comentariu