Proaspăt racolată de PNL Arad , primăriţa „MTV” renunţă să mai candideze pentru un nou mandat!

Irina Lazăr Onescu, primăriţa comunei arădene Petriş, a decis să se înscrie în PNL în urmă cu câteva săptămâni. Aceasta urma să candideze pentru încă un mandat de primar din partea liberalilor. Numai că, în cursul zilei de ieri, aceasta a postat pe Facebook un mesaj în care spune că nu va mai candida pentru un nou mandat şi că preferă un post la nivel judeţean.

”Cu câteva ore înainte pe grupul com. Petriș am citit o postare a actualului edil d-na Irina Lazăr-Onescu în care arată explicit că renunță la candidatura unui nou mandat în fruntea com. Petriș și argumenta de ce face acest lucru. Ulterior am avut o discuție telefonică (am acceptul sa spun acest lucru) cu celebra primăriță și din glas am înțeles hotârârea ei, anumite nemulțumiri reale dar și o undă de regret”, spune Valentin Petran, un apropiat al Irinei Onescu.

În urmă cu trei ani, la câteva luni după alegerea în funcţia de primar, Irina Onescu spunea că refuză să se vândă, indiferent de ofertă! Numai că oferta a fost pe măsură, astfel că a făcut pasul spre PNL Arad, o filială care racolează tot ce poate, adică primari PSD, ALDE şi independenţi.

„Sunt femeie, am 32 de ani, sunt necăsătorită, am părul roz, tatuaj pe spate, vorbesc mult și colorat și nu prea dau pe la biserică. Unde mai pui că sunt și mitică (bucureșteancă). Și da, cu toate astea, de un an de zile sunt Primarul comunei Petriș din județul Arad. Un Primar tânăr, independent și idealist, care crede în oameni și în potențialul lor de a face lucruri mărețe. Ce să mai, o naivă… Neînregimentarea mea politică este o opțiune personală, deși, ca tot omul, am și eu propriile afinități în acest sens... Oamenii sunt sătui de circ și hoție. Iar eu sunt înainte de toate om.M-am implicat în administrația publică pentru a încerca să schimb ceva în bine, nu pentru a îngroșa rândurile celor servili. Știu, nu încălzește pe nimeni integritatea mea, dar vă întreb: cum poate un om care nu se respectă pe sine să îi respecte pe alții? Dacă erai roșie… Dacă erai albastră… Dacă erai mov… NU, fraților! (…) Într-o Românie în care până și banii au un preț, singurul lucru pe care îl poți vinde dar nu îl mai poți răscumpăra este omenia. Eu refuz să mă vând, indiferent de ofertă!”, spunea Irina Onescu la scurt timp după câştigarea mandatului de primar, în 2017.

Adauga comentariu