Prinşi băuţi la volan: pe DN 7, în municipiu şi la Macea

Tot mai muţi şoferi aleg să urce la volan după ce au consumat alcool. Aceştia conduc pe drumuri naţionale, judeţene sau municipale.

De exemplu, polițiștii orașului Lipova au depistat în data de 15 iunie a.c., un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sebeș, care conducea o autoutilitară pe D.N.7. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, tot ieri, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un arădean de 53 de ani, care conducea un autoturism în Piața Drapelului din municipiu.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această noapte, polițiștii din Curtici au depistat un bărbat de 29 de ani,  din Sânmartin, care conducea un autoturism în localitatea Macea.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.      

„Conform procedurii toți cei în cauză au fost transportați la unități spitalicești în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

FOTO: arhivă

Adauga comentariu