Primarul Gheorghe Falcă şi-a petrecut noaptea la Spitalul Universitar din Bucureşti. I-a venit rău şi a chemat ambulanţa

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, şi-a petrecut noaptea la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. A ajuns acolo cu tensiune mare. Acesta se afla la Bucureşti împreună cu alţi primari din ţară. 

Organismul primarului a început să de-a semne de oboseală. În noaptea de miercuri spre joi acesta a ajuns la spital cu tensiune foarte mare după ce s-a întors de la o emisiune TV, în jurul orei 2.00. Deoarece s-a simţit destul de rău a chemat ambulanţa. Deşi era cazul de internare se pare că edilul a decis să nu rămână şi să se întoarcă la Arad. Medicii bucureşteni i-au indicat o serie de investigaţii şi i-au prescris tratament. 

 Primarul Aradului a mai avut astfel de probleme şi a ajuns la spital. 

FOTO: ghidularadean.ro

Comentarii

Ioan Teudan

31.01.2019 18:54
Il rog pe cel de sus sa nu dea gunoiul coltu' pana nu-mi desplateste primul garaj demolat !

Constantin

01.02.2019 10:29

Promisiunea făcută arădenilor de a avea o pistă de canotaj a fost pretextul de a muta traseul inițial al autostrăzii ,exact la 25 de metrii de blocul in care locuiesc.Din cauza acestui imbecil trebuie să indurăm zgomot,praf de anvelope,poluare.Geamurile trebuiesc sterse de 2 ori pe săptămână,ca să pți vedea prin ele.Acest domn,a avut clar niște interese legate probabil de terenuri penru privilegiați.

Adauga comentariu