Primăria Arad s-a transformat în PR pentru o companie feroviară privată. Dacă tu îți deschizi o langoșerie, crezi că Falcă te va ajuta la fel?

Administrația arădeană, cea municipală și cea județeană, ne-a obișnuit să devină portavoce pentru partidul care e la putere, în cazul Aradului PNL-ul.

Nu ne mai miră că atacuri la adresa unor adversari politici vin din birourile Consiliului Județean Arad și Primăriei Arad, chiar de pe adresele de e-mail ale instituției. Ei sunt la „butoane”, și-au umplut birourile de comunicatori, iar aceștia din urmă execută. Nu contează că respectivele comunicări nu au legătură cu instituția, ci contează doar că așa vrea șeful.

Sunt lucruri pe care le știm, le vedem destul de des în ultimii așa, așa că nu ne mai miră, deși anumite organe ar trebui să se sesizeze.

Atunci însă când o istituție publică, ce se hrănește din banii arădenilor, se tranformă în „purtător de vorbe” pentru o firmă privată, situația pare scăpată de sub control.

În cursul zilei de vineri, pe adresele de e-mail ale publicațiilor arădene, a venit o invitație ciudată din partea Primăriei Arad.  „Va invitam sambata, 8 septembrie 2018, ora 8:30 in Gara Arad - Linia 1 peron, la inaugurarea noii relatii pe cale ferata Arad - Baia Mare,  asigurate de compania feroviara privata”, e invitația administrației locale.

Păi, dacă cineva își deschide o langoșerie sau o pizzerie –  Primăria Arad va invita presa să îi calce pragul? Să scrie de bine, să alea-alea? Nu, clar că nu.

Unde mai pui că respectiva cursă feroviară, făcută de un operator privat, este pe ruta Timișoara Nord-Baia Mare și are doar oprire în Arad? Nu mai pui...

Adauga comentariu