Primăria Arad majorează impozitele și taxele locale

Primăria Municipiului Arad a afișat, miercuri, la transparență un nou proiect prin care majorează taxele și impozitele locale pentru anul 2019. Majorarea va avea loc cu toate că Aradul are un excedent bugetar de 200 de milioane de lei.

Amintim că în urmă cu câteva luni, reprezentanții Primăriei au anunțat că majorează impozitele și taxele, însă nu au dus proiectul al bun sfârșit, deoarece s-a iscat un mare scandal. Acum vine cu alt proiect. De această  dată nu se fac majorări mari și mai mici, dar la aproape toate impozitele și taxele. Cei care doresc să studieze poriectul care se află la transparență pot da clik AICI. 

Astfel, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind: Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale, precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul local care se indexează anual pe baza ratei inflaţiei, aplicabile în anul fiscal 2019- inițiativa primarului. 

Trebuie specificat că până la data de 26.03.2018, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate, între orele 8,00 - 18,00, la Serviciul  Relaţii cu Publicul, camera 5. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

Adauga comentariu