Preotul unui sat din Arad a scos tinerii la mişcare. Au sărbătorit Prietenia prin diferite activităţi

Preotul Vlad-Sergiu și preoteasa Ana Maria din Firiteaz au organizat pentru tinerii din parohie o zi de neuitat. Fiecare copil a avut la el bicicleta şi aşa întâlnirea a avut parte şi de multă mişcare în aer liber.  

S-au plimbat pe câmpia din jurul localității, s-au jucat, au cântat și au povestit despre prietenie. Scopul întâlnirii a fost de a sărbătorii Ziua Prieteniei şi  a-i ține pe tineri alături unii de ceilalți și pe toți, de biserică. Parohia numără 150 de ortodocși dintre care zeci de tineri.

„Copiii și tinerii sunt o prioritate în activitatea mea preoțească și am certitudinea că sunt și eu responsabil de modul în care aceștia se vor dezvolta. În același timp, sunt conștient că în lumea în care trăim acum, e nevoie și de activități de genul, prin care să încercăm să-l facem cunoscut celor tineri pe Dumnezeu și în afara zidurilor bisericii. De aceea, am ales să punctez virtutea Prieteniei, care, din păcate, în zilele noastre, este din ce în ce mai absentă, în acest mod, prin a fi împreună”, a declarat preotul Vlad-Sergiu.  

Adauga comentariu