Preotul arădean Vlad Sergiu Sandu : “ Nu voi uita emoția slujirii Învierii într-o biserică goală”

Preotul arădean Vlad Sergiu Sandu, din cadrul Bisericii Ortodoxe Firiteaz, povesteşte emoţiile aparte pe care le-a avut în noaptea de Înviere. Acesta relatează, într-o postare pe Facebook, momentele trăite în timpul slujirii într-o biserică goală şi vorbeşte despre lamcrimile din ochii sătenilor care-l aşteptau la poartă.   

“Slujba din noaptea aceasta mi-a reconfirmat faptul că lucrurile simple sunt cele care aduc cea mai multă bucurie. Nu voi uita niciodată trăirea acestei nopți. Nu-i voi uita pe sătenii mei care, cu lacrimi în ochi, ne așteptau în poartă pentru a primi lumina. Nu voi uita emoția slujirii Învierii într-o biserică goală.

Nu voi uita nodurile din gât, care, pe alocuri, îngreunau cântarea. ...dar cu toate acestea, bucurie în slujire ca cea din noaptea aceasta nu am mai avut decât atunci când am slujit în biserica Sfântului Mormânt. Toate slujbele îmi aduc multă bucurie , dar cea din noaptea aceasta a fost una aparte. Să ajute Dumnezeu ca sărbătoarea Paștilor din anul acesta să ne reașeze într-o rânduială. A firescului. A simplității. A bucuriei și a păcii. Sărbători luminate! Hristos a înviat!”, este mesajul preotului Vlad Sergiu Sandu.

Adauga comentariu