Premiul I la etapa națională pentru Colegiul Economic din Arad

După doi ani de restricții, limitări, învățământ online și la distanță, spiritul de competiție al elevilor, precum și implicarea și calitatea actului didactic al profesorilor, au fost răsplătite.

La Olimpiada județeană la disciplinele de specialitate și la Concursul pe meserii, la toate secțiunile, elevii Colegiului Economic Arad au ocupat primele locuri. Efortul, munca și emoțiile au continuat pentru elevii calificați la etapa națională: Tomuța Salome – clasa a XI-a A, Pepa Andreea Cosmina – clasa a XI-a D, Deznan Bianca – clasa a XII-a A, Sranko Raluca – clasa a XII-a E, Pui Adrian Florin și Szabo Augustin Cristian din clasa a XI-a învățământ profesional.

La Olimpiada Națională la disciplinele de specialitate, care s-a desfășurat în perioada  18-22 aprilie 2022 la Galați, elevele de la Colegiul Economic Arad, au obținut rezultate foarte bune.

-         Locul I pe țară pentru eleva Tomuța Salome din clasa a XI-a A economic; profesori coordonatori Dănilă Dorina, Fabri Sorina și Ochiș Iuliana.

-         Mențiunea I pe țară pentru Popa Andreea Cosmina, clasa a XI-a D turism; profesori coordonatori: Boca Sorina, Popa Diana, Șuclea Alexandra și Ugron Miriana.

La Concursul Național pe Meserii, bucătar - ospătar, care s-a desfășurat în aceeași perioadă la Râmnicu Vâlcea, elevul Pui Adrian Florin din clasa a 11-a, calificarea Bucătar, a obținut Mențiunea V. A fost pregătit de profesorii: Farcaș Anișoara, Kiss Attila, Mnerie Marieta, Moșescu Emanuela.

Conținuturile din programele de olimpiadă și concursul pe meserii au fost din mai multe module de specialitate, predate din clasa a IX-a și până în anul de studiu al elevului. Examenul este format din probă practică și probă teoretică.

Totodată, Tăședan Florin Alexandru Nicolae, clasa a IX-a E, Turism și alimentație,  a obţinut premiul I la Olimpiada de limba franceză, la nivelul județului Arad. La Olimpiada Naţională de Limba Franceză, desfășurată la Craiova, în perioada 18-22 aprilie 2022, elevul Colegiului Economic Arad a obţinut Menţiune Specială. A fost coordonat de d-na prof. Mitrache Cristina.

 

Adauga comentariu