Prefectul Toth Csaba a rămas impresionat de secţia Pediatrie 2. Totul a fost realizat din donații prin proiectul ONG-ului Cetatea Voluntarilor!

Prefectul Toth Csaba și directorul DSP Horea Timiș, au vizitat Secția Clinică Pediatrie 2 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, reabilitată și modernizată din donații prin proiectul ONG-ului Cetatea Voluntarilor, cu ajutorul companiilor arădene, a persoanelor fizice și a voluntarilor care au contribuit în realizarea frumosului obiectiv. Noul prefect s-a arătat încântat de ceea ce a văzut.

 „Am fost impresionat de ceea ce am văzut, consider că secția Pediatrie 2 se ridică acum la nivelul exigențelor cerute de cele mai înalte standarde aplicate în țările cu sisteme de sănătate mult mai dezvoltate. Este o realizare foarte importantă pentru societatea arădeană și în mod special pentru promotorii ei, deoarece au reușit să coaguleze într-un timp scurt resurse din partea multor companii sau persoane fizice, care au contribuit prin donații la modernizarea secției, un obiectiv ambițios care, iată, a fost înfăptuit cu succes. Atât ca Prefect al Județului Arad, cât și ca părinte al unui copil de vârstă preșcolară, doresc să îi felicit pe toți cei care au contribuit în realizarea proiectului, iar medicilor și întregului personal medical  doresc să le urez succes în activitatea pe care și-o vor desfășura într-un mediu nou, care le oferă cele mai bune condiții pentru un act medical de calitate”, a declarat Prefectul Județului Arad, Toth Csaba.

Adauga comentariu