Poza pe care liberalii arădeni o raportează la greu! Şapte la o masă, nicio amendă!

Europarlamentarul Gheorghe Falcă, subprefectul Olimpia Popa, parlamentari liberali, vicele CJA Răzvan Cadar şi Geanina Pistru au fost surprinşi luând masa la o terasă din municipiul Arad. Nu mai puţin de şapte persoane sunt la aceeaşi masă, fără a respecta normele impuse în starea de alertă, anume acelea de distanţare socială.

Supăraţi că sunt arătaţi cu degetul şi acuzaţi că li se rupe de normele pe care trebuie să le respecte tot poporul, liberalii arădeni s-au apucat de raportat postări, în speranţa că fotografia va dipărea de pe reţelele sociale.

Una dintre victime este Adela Cristea. Aceasta spune că a postarea ei a fost raportată la greu de liberali, iar rezultatul a fost ştergerea postării.  

„Azi am pus o postare (cu tot cu poză), despre un grup de lideri politici locali, care nu respectă regulile cu privire la întâlnirile în perioada stării de alertă. Adică 7 oameni (care nu sunt membrii aceleiași familii) stăteau lipiți unul de altul la aceeași masă la un restaurant, fără a respecta distanțarea socială, deși regula (pe care alții, mai fraieri, o respectăm) e de maxim 4 persoane la aceeași masă, dacă nu sunt din aceeași familie. Mai mult, am specificat că e o regulă dată chiar de ei (de partidul lor) și că nu mă aștept ca cineva să-i tragă la răspundere pentru asta. Rezultatul e că activul de partid PDL mi-a raportat postarea (în stilul lor clasic, pentru că la Arad asta au făcut ani de zile cu toți cei care nu s-au manifestat obedient față de putere, începând cu presa și continuând cu societatea civilă sau simplii cetățeni revoltați de dubla măsură practicată în oraș), iar postarea a fost ștearsă. Ce e fain e că au raportat-o ca încălcând "standardele cu privire la hărțuire și intimidare". Ca să fie mai simplu de înțeles: niște oameni (și nu orice oameni, unii cu funcții mari la nivel local, național, sau chiar prin Parlamentul European) au încălcat legea. Nu doar că nu sunt trași la răspundere de nimeni, ci atunci când cineva spune public că au încălcat legea ei o consideră hărțuire și fac tot posibilul ca informația aia să dispară”, scrie Adela Cristea.

Adauga comentariu