Povestea unei soliste rusoaice care locuiește în Arad. Vrea să-și facă propria formație

Natallia Aleksandrova are 36 de ani, iar de ani de zile locuiește în Arad. Cântăreață de renume de origine rusoaică, Natallia a încântat în ultimii doi ani și arădenii cu vocea ei. A ajuns în România, respectiv în Arad, în urma prieteniei cu un bărbat de care s-a îndrăgostit pe timpul când ea cânta la un restaurant din Emiratele Arabe Unite.

„Acolo am întâlnit un român, ne-am îndrăgostit şi am hotărât să vin cu el în Arad.  Cu timpul am divorţat de el. Nu am crezut că voi mai cânta vreodată. Aici nu mă cunoştea nimeni. Lucram în alt domeniu. Apoi am urmat şcoala sanitară, dar nu am ajuns să profesez, deoarece am întâlnit un om, care acum este soțul meu. Cristian m-a încurajat să cânt din nou. Așa am început în urmă cu doi ani să cânt pe la diverse restaurante din Arad alături de un alt coleg. Acum vreau să am drumul meu, să fac altceva. Am o caireră muzicală bună. Am început să cânt încă din copilărie, am făcut şcoala de muzică. Tatăl meu a fost muzician a avut şi el formaţia lui, pe vremuri. La 14 ani m-am apucat de cântat. La 16 ani am intrat la una din cele mai bune şcoli de muzică din oraşul meu. Am cântat mult de atunci, chiar și pe marile scene. Eu sunt din Belarus. Vreau să am formația mea, cred că pot și vreau să încerc. Vreau să oferim muzică live pentru petreceri. Vom cânta muzică uşoară, modernă”, a declarat Natallia Aleksandrova.

Rusoaica a început să cânte în Arad în urmă cu doi ani, apoi a rămas însăcinată, iar acum dorește să revină pe scenă. De fapt ea nu a lăsat microfonul nici când era insărcinată. A avut doar câteva luni de pauză.

„Dar acum vreau să fac altceva, să fac ceva cu mult suflet. Soţul meu mă susţine şi spune că merit mai mult şi că trebuie să cânt ce îmi doresc. Invit în echipa mea, un clăpar, un toboşar, un chitarist. Poate să fie şi încă un solist, un băiat. Este greu să găsesc muzicieni, să formez o echipă, dar  eu încerc. Eu vreau să fac altceva, adică numai muzică modernă. Să fac la cere ce vor nuntaşii sau petrecăreţii. Vreau să fac măcar un program la cererea lor, să fac din timp. Vreau să cânt muzică pozitivă”, mai declară Natallia.

Denumirea formației va fi Freestyle band, iar cei care doresc să facă parte din echipă pot trimite mail la adresa de email: freestyle.band@yahoo.com sau suna la numărul de telefon: 0722562096.

Adauga comentariu