Povestea primul „prinț de clovni” din Mexic care s-a mutat la Arad. Clown Sam este pe scenă de când era mic!

Samuel Avila numit Clown Sam, în vârstă de 26 de ani, este un artist mexican care s-a stabilit în Arad. Acesta a început să fie înclus în diferite spectacole avute în urbea noastră, iar copiii l-au întrăgit din prima secundă. Vesel, machiat profesionist și cu nasul roșu, Sam are diferite numere prin care stârnește ropote de apluze și hotote de râs. Are o experiență de peste 20 de ani și face parte dintr-o familie de artiști mexicani. Acesta s-a născut în Mexico City.

Cea mai mare parte a vieții sale a dedicat-o scenei, în copilărie a fost numit ca fiind primul prinț de clovni din Mexic, recunoscut de Asociația Națională a Actorilor (ANDA). A câștigat diferite concursuri de clovni la festivaluri internaționale. Este director al „Avila's clown's” și membru al companiei „Circo de Lie” din care fac parte tatăl și frații lui: Carlos Avila «Payaso Saijo», Isaac Avila «Payaso Peluquin», Arturo Avila «Payaso Arturin Rin Rin» și ( Emiliano Avila «Payaso Covi». Mama lui Sam este cea care mereu le croiește costumele și împreună au reușit să devină una dintre cele mai iubite familii de clovni din lume. 

 De-a lungul carierei sale, a făcut să râdă atât copiii cât și adulții și asta în diferite zone din întreaga lume. Emiratele Arabe Unite, Iordania, Liban, Oman, sunt doar câteva dintre ele. Dar cum și clovnii se îndrăgostesc viața lui a luat o altă întorsătură și de o perioadă s-a stabilit la Arad.  

„Am venit în România după ce la un spectacol din Emiratele Arabe Unite am întâlnit-o pe Cristina. Ne-am văzut acolo doi ani la rând, iar mai apoi am decis să fim împreună și în urmă cu câteva luni am luat-o de soție pe Cristina Coraș. Nunta a avut loc în Mexic. Acolo a venit familia ei și o bună parte din prietenii din Arad. Am luat decizia să vin și eu la Arad și cum scena este viața mea voi face și aici același lucru. Familia mă susține. Mama, tata, sora și frații. Toți mă susțin în decizia luată. Aici am întâlnit o familie care m-a primit cu brațele deschise”, a declarat Sam.

Clownul Sam este gata pentru spectacolele la care va fi invitat, dar nu doar în Arad, ci și în lume. De asemenea, cei care doresc să participe la petreceri private pot suna la numărul de telefon: 0756.504.203 sau să îi scrie pe pagina de Facebook Samuel Avila.  

Adauga comentariu