Povestea impresionantă a unei arădence care a investit într-o platformă video: ziua cu tunică și șorț, seara pe tocuri și elegantă

În timpul săptămânii cu tunică și șort și în weekenduri cu tocuri și rochii elegante. Așa este Geanina Iacoblovici, în vârstă de 26 de ani, din localitatea arădeană Firiteaz.

Geanina este o tânără care deși a avut o perioadă cumplită în viață fiind nevoită, la 20 de ani, să treacă printr-o intervenție la cap și să reînceapă tot ce a lăsat, astăzi este o tânără de succes din județul nostru. Încercarea prin care a trecut a făcut-o să privească altfel viața, iar acum tot ceea ce face este din suflet. Astfel, pe lângă faptul că în timpul săptămânii prepară pizza la un restaurant din centrul Aradului, în weekenduri se ocupă de propria afacere. Mai exact a investit peste 7.000 de euro într-o platformă video.

Anul trecut m-am gândit să investesc într-o platformă video, cea de 360 de grade. În viața de zi cu zi fac pizza. Eu am învățat să prepar pizza, deoarece doream să îmi deschid o afacere în domeniu, însă am renunțat la idee, doarece am primit un salariu bun și știam că e greu să menți o afacere. Pot să spun că m-am apucat de pizza în urma unui pariu cu tatăl meu, care nu credea că voi învăța să o prepar. Între timp am văzut pe internet cum stă treaba cu platforma, însă nu știam dacă o să am bani să o cumpăr, era o investiție mare. Am avut noroc că aveam cumpărate toate ustensilele pentru a deschide o pizerie, voiam la țară să fac. Așa am vândut tot ce aveam și mi-am luat platforma. Îmi place ceea ce fac, pregătesc pizza cu drag, dar mă concentrez și pe platformă pentru că mă reprezintă, mie îmi plac petrecerile, îmi place să fiu acolo, o fac de plăcere plus că primesc și bani”, mărturisește  Geanina Iacoblovici.

Prima afacere a fost cu sandviciuri pe care le livra la alimentări. A fost la vârsta de 19 ani, însă mereu ea și părinții ei și-au dorit mai mult. Ei sunt și cei care o încurajează mereu. Afacerea de pe atunci a închis-o când s-a îmbolnăvit. La fel și mama ei se ocupa de o afacere la care a renunțat să aibă grijă de ea. 

După ce mi-am revenit și am putut lucra din nou am învățat să fac pizza. Mi-a fost urât la început, nu puteam accepta gândul, apoi am prins drag și am văzut că nu oricine poate să facă. Acum sunt mândră de ceea ce iese din mâna mea. Sunt chemată să îi ajut și pe alții, ultima dată am predat cursuri la Săvârșin. Legat de platformă pot să spun că am investit foarte mult pentru a fi totul profesional și pentru a rezista pe piață. Trebuie oferite servicii bune pentru a avea succes. În viitor m-aș vedea cu o pizzerie, doar că acum nu e momentul”, ami adaugă Geanina.

Cu platforma tânăra din Arad are deja experiență, deoarece toată vara a avut de lucru.

Îmi era jenă la început că lumea nu știa exact ce fac, dar am început să mă distrez cu oamenii, să dansez cu ei, să nu se simtă jenați că nu știu să își descarce video-ul. Am crescut de la eveniment la eveniment,  m-am simțit tot mai bine și tot mai implicată. La toate video-urile scriu «Eu sunt Gea cu 360’u...după descrierile fiecăruia”, încheie Geanina Iacoblovici.

Pentur că nu se va opri aici în curând va lansa încă un serviciu pentru petreceri.

Informații și programări se pot obține accesând pagina de Facebook: 360 Platforma video Gea Arad

 

Adauga comentariu