Populara a „făcut legea” la Căsoaia, acolo unde s-a desfăşurat sărbătoarea „La Poalele Highişului” (FOTO)

Sărbătoarea „La Poalele Highişului” s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute la Căsoaia, în comuna arădeană Tîrnova. Evenimentul aflat abia la a doua ediţie a adunat mii de oameni în cele două zile în care mâncarea, băutura şi muzica bună au ţinut companie celor prezenţi la eveniment.

Desfăşurat într-un cadru de poveste, într-o zonă în care verdele copacilor a dominat câmpul vizual, evenimentul a fost unul de excepţie.

Cele  două zile au fost împărţite din punct de vedere artistic. Dacă în prima seară muzica uşoară şi modernă au putu fi ascultate de public, seara de duminică a fost a muziocii populare.

Cu toate că evenimentul s-a desfăşurat la peste 60 de kilometri de municipiu şi ploaia a pus ceva probleme organizatorilor, evenimentul s-a bucurat de o prezenţă numeroasă.

Capul de afiş al serii de sâmbătă a fost Andreea Bălan, însă cei publicul mai numeros a venit duminică, atunci când ansamblurile din judeţ şi câţiva solişti de muzică populară au „spart” audienţa. Fanfara din Buteni, orchestra Rapsodia, Florin Şandru, ansamblurile din Chisindia, Seleuş şi Ineu, Andreea Voica, Simona Costin şi Ovidiu Homorodan au făcut ca seara dedicată folclorului să fie la înălţime.

Evenimentul organizat de administraţia locală din Tîrnova, în frunte cu primarul Florin Farcaşiu, a muncit serios pentru ca totul să iasă perfect.

Creatoarea de modă Eli Lăslean a fost făcută cetăţean de onoare al comunei, iar evenimentele prilejuite de ediţia a doua a sărbătorii „La poalele Highişului” au cupărins şi  inaugurarea a şcolii „Romul Motorca” din localitatea Agrişu Mare, dar şi trasee turistice pentru invitaţi.

A fost un eveniment care a depăşit aşteptările, iar numărul participanţilor a fost mult peste cel de la ediţia inaugurală.

Adauga comentariu